Новогодишно пожелание

В началото на Новата година искам да пожелая, на всички търсещи хора (в това число и на себе си), работа/ професия/ длъжност, която да ни допълва като хора и личности. Да ни дава усещането, че вършим нещо полезно и значимо. Когато вечер си тръгмен от офиса в нас да има удовлетвореност от изминалия ден и от пътя, по който вървим в кариерата си.

Нека не забравяме, че всеки ден е от значение, всяка нова ситуация/ запознансто/ урок/ среща е безценна, в годините, в които изграждаме себе си като професноналисти. Истината е, че без значение какво сме учили, колко лекции за видовете лидерство сме прочели или дори какво работим в момента, за да сме успешни, в това, с което се занимаваме то трябва да има някакво послание за нас, което не се измерва със заплата, трябва да сме отдадени на нещо, което не се ограничава във времевите рамки от 9 до 17ч.

За вдъхновение през годината ще споделя две интересни видеа, в които става въпрос за това как да сме по-щастливи в работата си (и в живота си като цяло), и за това какво всъщност ни мотивира да работим усилено и даваме най-доброто от себе си.

Желая ви смисъл, енергия, мотивация и непримиримост във всичко, с което е заето съзнанието ви!

Бъдете пионери! 🙂

Leave a comment